Tamaris półbuty sznurowane damskie, damskie sznurowane Pj9Ni1Rv3DmC

Rozmiar

Kolor

Dodaj do koszyka:

Tamaris damskie sportowe sznurowadła 1-1-23714, damskie półbuty, sznurowane buty, buty uliczne, buty typu sneaker, sznurowane, sportowe, modne, buty na czas wolny, wymienna wkładka

Marka Tamaris wypuszczona na rynek w 2002 roku należy do Wortmann Schuh-Holding KG, z siedzibą w Detmold, która już od 1967 roku należy do wiodących producentów obuwia Eurpopas. Produkty marki Tamaris łączą stylowe wzornictwo z dobrym samopoczuciem i komfortem noszenia. Markowe wymagania – klasyczne, modne, świadome o jakości – są zawsze realizowane. Szczególnie dbałość o szczegóły jest w przypadku każdego pojedynczego buta, który pokazuje się między innymi w czasochłonnych nadrukach, haftach oraz w ekscytujących kombinacjach materiałów i kolorów. Różnorodność taśm w różnych stylach rozciąga się od kobiecego, eleganckiego przez ponadczasowy, skromny do sportowy, aktywny. Tamaris oferuje odpowiednie buty damskie na każdy gust i na każdą okazję.

Te półbuty sznurowane dzięki sznurowaniu można indywidualnie dopasować do stopy, dzięki czemu zapewniają wyjątkowo dobre trzymanie. Buty sznurowane są idealnym towarzyszem na różne okazje w czasie wolnym i na co dzień. W połączeniu z dżinsami lub spodniami materiałowymi sznurowadła nadają każdemu strojowi gustowny charakter.

Półbuty sznurowane charakteryzują się następującymi cechami:

• Model: Tamaris 1-1-23714-23, dział: Buty damskie

• Materiał wierzchni: mieszanka materiałów tekstylnych i syntetycznych, materiał wewnętrzny: połączenie niepodbitej i syntetycznej, podeszwa: syntetyk, podeszwa wierzchnia: tkanina.

• Typ obcasa: bez obcasa, wysokość obcasa: 3 cm, typ trzonka: półsztywna, wysokość cholewki: 8 cm

• Szerokość: normalna, zapięcie: sznurowanie, wkładka: wymienna wkładka.