Obuwie sportowe gola dla mężczyzn ama202 Belmont skóra naturalna zapięcie na rzepy Wa3En4Fs7WoM

• Wersja/model: Wa3En4Fs7WoM
  • 13173 szt. w magazynie

• €89.17

Rozmiar

Kolor

Dodaj do koszyka:

belmont firmy gola to Mens klasyczne obcisła Trainer. Części obszaru gola sportowy styl do golenia, jest też wyposażony w belmont jest powlekany materiał wierzchni ze skóry, dwoma zapięć na rzepy za pomocą, zapewnia dodatkowy komfort w skarpety wyściełane i jest wyposażony w jedna gumowa, nie podaniem podeszwa.
    gola marka
    gola marka została wykonana od tamtej pory w 1905 roku przez skromnych wymarcie w niewielkiej fabryce urodził się, gdy jest to wymagane w celu marka jedna podkładka na stół jazdy się otulił tym, zaprojektowany z myślą o przetrwanie dwoma świata wojny i różnych innych irrungen i wirrungen w latach sześćdziesiątych i lat-tych, niż jest to wymagane w pełni Sportswear marki do kwitną. Dziś gola trzyma się o swoje korzenie i wiernym swoim przekonaniom stało się jednym z najbardziej trwałych i sympatycznych odzieży sportowej i modnej marki stały się w Wielkiej Brytanii. Dostępny jest Fair sposób powiedzieć, że gola test w czasie wewnątrz ma i nieoczekiwany rezultat swoje ślady na świat mody. Dziś gola obejmuje kreatywnie jego zapewnienia bezprecedensowej dziedzictwa w swoim wzory, flagowa przez Style firmy wtedy łączyć z stają się coraz bardziej najważniejszych atrakcji trendy.
    Marka: gola
    Style nazwy portów: ama202 – belmont Velcro WF (szerokość dopasowanie EE)
    Kolory: czarny, biały/granatowy
    Rozmiary: 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49