JIAYING sznurowane buty sportowe typu sneaker, oddychające, sportowe, swobodne, przepuszczające powietrze, na wiosnę i jesień, dostępne w różnych rozmiarach, niski Is6Ef0Wy8HoQ

• Wersja/model: Is6Ef0Wy8HoQ
  • 8198 szt. w magazynie

• €66.78

Kolor

Rozmiar

Dodaj do koszyka:

• ❤ Stylowe i funkcjonalne: te stylowe buty typu sneaker rzucają się w oczy w oczy pięknie zaprojektowane modne buty są stylowym towarzyszem każdego stroju. Blokada kolorów sprawia, że te słodkie sneakersy mają fantazyjny aker.
    • ❤ Ekstra trwałość i komfort: wysokiej jakości wykonanie i wyściełana wkładka tych damskich sneakersów zapewniają dobre samopoczucie przez cały dzień. Wykonane z wysokiej jakości materiałów, te modne buty to trwały wybór.
    • ❤ Elastyczne i wszechstronne: bez względu na okazję lub do każdego stroju – te zabawne buty typu sneaker są na tyle wszechstronne, aby działały za każdym razem. Połącz te wygodne buty z ulubionymi szorty, spódnicami lub denimem i sprawi, że będziesz gotowa świecić jasno.
    • ❤ Doskonała jakość i żywy kolor: te luźne, modne sneakersy wykonane z wysokiej jakości materiałów z lekko wyściełaną wkładką są wygodne, a mimo to trwałe uzupełnienie Twojej garderoby. Buty sznurowane bez szwów są dostępne w kolorze białym.
    • ❤ Rozmiar: duży wybór rozmiarów. Jest to standardowy rozmiar. Nie wahaj się kupować. Doskonały prezent dla młodzieży, dziewcząt, kobiet i kobiet w każdym wieku. Sprawdź naszą tabelę, aby znaleźć odpowiedni rozmiar. Wskazówka: niektórzy klienci uważają, że rozmiar jest za mały/za krótki, dzięki czemu można zamówić o jeden numer większy. do zamówienia.